logo
Ház Ingatlan
Ingatlanban a legnagyobb

Hitel ingatlan vásárláshoz, felújításhoz

Ingatlant vásárol? Netán épít, felújít vagy korszerűsít? Hitelfelvételen gondolkozik?

Mielőtt döntene, egyeztessen velünk is!

Illés Ildikó vagyok és közel 30 éve dolgozom pénzügyi területen, ebből több mint 10 éve foglalkozom hitelezéssel, lakástakarék pénztári termékekkel.

Ügyfél és eredményorientáltság jellemez, ebből adódóan a célom – mint független pénzügyi közvetítőnek – hogy a hozzám forduló ügyfelek részére a számukra legjobb terméket megtaláljam, ezzel időt, pénzt és sok-sok utána járást megspórolva nekik.

S mind ezt teljesen költségmentesen! A hitelfelvétel eléggé bonyolult folyamat, elintézni minden feladatot, melyet a bank kér. Tudom, ez nem egyszerű, de én elérhető vagyok a banki hivatalos munkaidőn kívül is!

Tudom azt is, ha valakiben megfogalmazódik egy kérdés, a lehető legrövidebb időn belül választ szeretne kapni a kérdésére, akár azonnal is.

Célom, hogy az ügyfelek szemlélete megváltozzon a tekintetben, hogy pl: egy hitelfelvételnél ne feltétlen a legolcsóbb törlesztő részletet lássák egy hitel mögött - persze az is nagyon fontos - hanem, hogy pl: mennyit fognak visszafizetni, vagy milyen állami támogatás jár nekik.

Ne a bankjukat gazdagítsák, ha ezt saját magukkal is megtehetik!