logo
Ház Ingatlan
Ingatlanban a legnagyobb

Segítség lakás kiadáshoz

 1. Az üzletkötő kiválasztása
  A független kutatások azt mutatják, hogy azok, akik kihasználják a tapasztalt ingatlan üzletkötők szolgáltatásait, gyorsabban és magasabb áron adják ki ingatlanjukat, mint azok, akik egyedül próbálják kiadni ingatlanjukat.

 2. Az ingatlan megtekintése az üzletkötő által
  Az ingatlan megtekintése a professzionális szolgáltatás feltétele. A bérleti díj meghatározásában nemcsak maga az ingatlan játszik szerepet (állapot, kor és berendezés), hanem a környezet (megközelíthetőség…) és az adott környék aktuális kiadó ingatlankínálata is.

 3. Az ingatlan előkészítése az bérbeadásra
  Még mielőtt elkezdené hirdetni kiadó ingatlanját, fontos alaposan előkészíteni és minél inkább megnövelni vonzerejét. Üzletkötője fontos tippeket és tanácsokat ad ennek érdekében, és adott esetben biztosítja a szakembereket, akik ezek kivitelezéséről gondoskodnak Ön helyett.

 4. Közvetítésről szóló szerződés megkötése
  Üzletkötője részletesen megismerteti Önt az együttműködés feltételeivel. Amennyiben megállapodnak, megkötik a közvetítésről szóló szerződést az üzletkötő által képviselt ingatlanirodával. Ez biztosítja az üzleti tranzakció komolyságát, tartalmazza a feltételeket, amelyekben megállapodtak valamint feljogosítja az üzletkötőt az ingatlan hirdetésére és ajánlására az érdeklődők körében.

 5. Az Ön ingatlanjának értékesítési prezentációja
  Az üzletkötője kidolgoz egy értékesítési prezentációt az ingatlanja hirdetésének és az ügyfelekkel való tárgyalásoknak a céljára. Ez a prezentáció tartalmazza az összes általános és műszaki információt az ingatlanjáról, fényképeket, alaprajzokat és egyéb dokumentációkat.

 6. Ingatlanjának hozzáadása a rendszerhez
  A szerződés aláírása után 24 órával ingatlanja felkerül a HÁZ Ingatlan belső rendszerébe, majd ezek után exportálódik az összes jelentős ingatlan portálra. Abban a pillanatban, ahogy az ingatlan bekerül a rendszerbe, a rendszer automatikusan párosítja a HÁZ Ingatlan összes megfelelő keresletével és a megfelelő párosítások email-en keresztül eljutnak a potenciális érdeklődőkhöz.

 7. Az ingatlan hirdetése
  Az értékesítési terv fontos része a megfelelően összeállított ingatlan hirdetés. Minél kevésbé tipikus az ingatlan, annál különbözőek lehetnek a marketing tevékenységek is.

 8. Az ingatlan bemutatása
  Az Ön üzletkötője előre kiválogatja a komoly érdeklődőket az ingatlan megtekintéséhez, a kritériumaik és a pénzügyi lehetőségeik alapján. Ezzel időt takarítanak meg Önnek.

 9. Bérleti szerződés
  Üzletkötője biztosítja a bérleti szerződés elkészítését, amely a szerződéses viszony feltételeit kezeli.

 10. Az ingatlan átadása
  Az ingatlan átadásához az üzletkötő vagy az ingatlan tulajdonosa biztosítja az átadási jegyzőkönyvet, amelyben rögzítésre kerülnek az ingatlan állapotán kívül a berendezések, tartozékok hiányosságai illetve a fogyasztásmérők állásai (víz, villany, gáz) is.