logo
Ház Ingatlan
Ingatlanban a legnagyobb

Ingatlaniroda Kaposváron

Szeretne ingatlant bérelni, vagy vásárolni? Esetleg meglévő ingatlanját szeretné mihamarabb eladni, vagy bérbe adni? A HÁZ Ingatlan munkatársai ebben nyújtanak Önnek segítséget!

Ingatlan adás-vétel a HÁZ Ingatlannál

Kaposvári ingatlanközvetítő irodánk 2006 óta folyamatosan igyekszik ügyfelei igényeit kielégíteni, mind eladni, vagy bérbe adni, mind venni, vagy bérelni szándékozóknak. Szakmai elhivatottságunkon kívül fontos hangsúlyoznunk, hogy minden esetben ügyfeleink állnak a középpontban.
Irodánk minden ezzel kapcsolatban felmerülő, az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlanértékesítésen át egészen a költöztetésig.

Személyre szabott ingatlan-ügyintézés

Irodánk professzionális felkészültséggel, mégis családias hangulatban várja kedves jelenlegi és jövőbeni partnereit, legyen szó bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyről. Mi valóban az Ön élethelyzetére igyekszünk megoldást találni a lehető legnagyobb körültekintéssel és a teljes folyamat során segítünk eligazodni az ingatlan adásvétellel vagy bérbeadással kapcsolatos teendők rengetegében.

Ingatlan ügyintézés határok nélkül

Cégünk számos partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe, akár külföldiek számára.
Folyamatosan igyekszünk tájékozódni minden újdonságot, változást illetően, ezáltal naprakésznek lenni az ingatlanpiacon. Fontos számunkra az is, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a mi együttműködésünkkel lebonyolítani.

HÁZ Ingatlan szolgáltatások

Megbízható partnereinkkel teljes körű szolgáltatást nyújtunk:

  • ingatlanértékesítés, bérbeadás
  • jogi képviselet
  • hiteltanácsadás
  • CSOK ügyintézés
  • energia tanúsítvány
  • felújítás
  • költöztetés

Ingatlanértékesítés, bérbeadás

Teljes körű ügyintézésben lehet része, ráadásul a folyamat állandó monitorozásával biztosítjuk az Ön állandó elégedettségét is.

Jogi képviselet ingatlan ügyekben

Irodánk felkészült munkatársai az adás-vétel körüli jogi kérdésekben, tanácsadásban és a földhivatali bejegyzési ügyekben is állnak rendelkezésére.

Hiteltanácsadás

Külső forrásra lenne szüksége? Független tanácsadónk keresi meg az aktuálisan legjobb megoldást az Ön számára.

CSOK ügyintézés

Szeretné igénybe venni a Családok Otthonteremtési Kedvezményét? A hiteltanácsadáson túl, kollégáinkkal vállaljuk, hogy az állami támogatással igényelhető hitelkonstrukció ügyintézésben is segítséget nyújtunk Ön és családja számára.

Energetikai tanúsítvány megszerzése

A 10 évre érvényes, egyedi HET azonosítóval ellátott energetikai tanúsítványt, teljes körű jogosultsággal rendelkező szakértőnk állítja ki, melyhez minden szükséges felmérést és adminisztrációt elvégzünk.

Ingatlan felújítás

Szeretné frissen vásárolt ingatlanát felújítani, vagy még eladás előtt szeretne értéknövelő beruházást végezni rajta? Megbízható, szakmailag leinformálható építőipari szakember méri fel otthonát, írásbeli ajánlatot ad és vállalja a teljes körű felújítást.

Költöztetés

Amennyiben szeretne a költöztetés ügyes-bajos dolgaitól megszabadulni, akkor költöztető partner cégünk rugalmasan és rendkívül kedvező áron vállalja a költözéssel járó feladatok elvégzését is.

 
Amennyiben bármelyik partneri szolgáltatásra szüksége van, forduljon hozzánk bizalommal!

 
Ház Gergely
tulajdonos, ingatlan közvetítő
Ház Ingatlan
Telefon: +36 82 510 085
Email: info@hazingatlan.hu